20240830 094032
Simon Lalande har knappt tid att ta en paus i arbetet. Alla jobbar i rask takt.
EU

”En modern kötthandlare
måste ge kunden mer än
bara en entrecote”

Köttbutikerna förutspås en dyster framtid i Frankrike. Varje månad slår en kötthandlare igen portarna. Men till Boucherie Moderne kommer hela 600 kunder om lördagarna. Här står man bland annat emot...
Mer än bara kötthandlare På boulevard Voltaire i Paris östra stadsdelar har ägarna till butiken Boucherie Moderne (Den moderna köttbutiken) funnit ett mycket framgångsrikt recept. Om lördagarna handlar över 600 kunder...
Äter mindre kött men av bättre kvalitet Trots långa arbetspass spritter det av energi i den lilla affären på bara 35 kvadratmeter. Personalen är fullt sysselsatt.  – Synd bara att det är...
Priser som passar alla plånböcker Simon Lalande ger fler tips bakom succén. – Det gäller att hitta priser som passar alla plånböcker. Vi vänder oss till fattiga studenter, äldre med låg pension...

Välkommen att logga in dig som medlem eller prenumerant för att läsa denna artikel.

Du kan besöka nedanstående länkar för att bli medlem eller för att prenumerera

Bli medlem Prenumerera