Dsc01094
Hanna och Simon Karlsson har rustat upp Mickels gamla väderkvarn med två bäddplatser som en del av gårdens satsning på glamping, med hög nivå på faciliteter och service. De började i fjol och har redan haft gäster som kommit på nytt.
SLC

SLC tog en tjuvtitt
på åländska Skördefesten

Ett 20-tal SLC-anställda fick förra veckan i samband med sina årliga tjänstemannadagar en förhandstitt hos företag som medverkar i det åländska superevenemanget Skördefesten, som i år till och med lockade...
Gårdens salamikorv Mickels delikatess Numera säljs en stor del av gårdens kött direkt till kunder under just Skördefesten, men det ekologiska naturbeteskött som gården inte kan sälja färdigt förpackat och styckat...
Renodlad must och äppelmos Från Gottby på södra Åland åkte bussen till Lolo’s Seaside Café & Restaurant i Geta på norra Åland för lunch och studiebesök hos Snäckö Frukt som bedriver...
Abborrfiléer som simmar i smör Som lunchalternativ valde många smörstekta abborrfiléer med råvaran fångad utanför strandcaféets brygga. Lovorden haglade. – Vi använder så mycket smör i stekpannan att filéerna simmar, förklarade Grace. Och...
Bränner själva sämsta bioflisen På Ålands SkogsIndustriers anläggning i Godby guidades gruppen av vd Anders Mattsson och produktionsingenjör Kjell Silfvernagel, som också är chef för bolagets hamn vid Färjsundet. Bolaget bildades för...

Välkommen att logga in dig som medlem eller prenumerant för att läsa denna artikel.

Du kan besöka nedanstående länkar för att bli medlem eller för att prenumerera

Bli medlem Prenumerera