Farmifiesta 2
SLC

SLC Unga & Maaseutunuoret
goes FARMIFIESTA 5.7 i Seinäjoki

Kom och njut av juli månad i Seinäjoki på OmaSp Stadium när FARMIFIESTA drar igång den 5 juli.

Under FARMIFIESTA uppträder bandet Steve ´n´ Seagulls, som blivit viralt, det lokala coverbandet Bilejuna och den globalt hyllade DJ-ikonen Darude. Under FARMIFIESTA är Carlsberg-baren reserverad för Maaseutunuoret och SLC Unga. Som SLC-medlem får du inträdesbiljetten till FARMIFIESTA till rabatterat medlemspris!

Evenemangsplatsen OmaSp Stadium bjuder på en idyllisk plats där man kan njuta av musik, sommar och människor, och inte minst av god mat och dryck.

Under FARMIFIESTA är Carlsberg-baren på OmaSp Stadium reserverad för Maaseutunuoret och SLC Unga. Kom med! Alla unga och ungt sinnade är välkomna. Åldern är endast en siffra som kontrolleras av ordningsvakten vid porten. Hela evenemanget är K18.

Och om kvällen känns kort efter att konsertprogrammet är slut erbjuder Bilekortteli Kullervo (K22) och Taphouse (K18) i Seinäjoki gratis inträde för FARMIFIESTA-biljettinnehavare efter evenemanget (om du får plats!).

Det kommer förmodligen också att finnas gratis skytteltrafik mellan stadion och baren (i centrala Seinäjoki).

Köp FARMIFIESTA-inträdesbiljetten till rabatterat medlemspris 30 euro (5 euro rabatt) för SLC Unga och Maaseutunuoret. Inträdesbiljetten finns till salu i Ticketmasters webbshop och genom att ange rabattkoden ”SLC-UNGA2024” kan du köpa biljetten till medlemspris. Mera info på slc.fi/evenemang. MW

Program på FARMIFIESTA:

17.30 dörrarna öppnas
19.30 Steve ´n´ Seagull´s
21.00 Bilejuna
22.30 Darude
00.00 evenemanget avslutas